Verkoop woningen

Alle woningen in Tuin van Noord worden verkocht door TW3. De woningen die momenteel nog beschikbaar zijn vind je op de woningzoeker. De verkoop van de woningen van fase 3 start in de loop van 2019.

tuinvannoord@tw3.nl
t +31 (0) 10 300 71 17
www.tw3.nl   

Op de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Ontwikkelteam Tuin van Noord en projectmakelaar TW3 kunnen op dit moment geen verdere (prijs)informatie verstrekken. Vragen kun je stellen via tuinvannoord@tw3.nl.  

Fase 1 (Voormalige cellenvleugels)

De woningen in fase 1 (voormalige cellenvleugels) zijn allemaal verkocht. Schrijf je in voor de algemene nieuwsbrief van Tuin van Noord en blijf zo op de hoogte van de andere plandelen.

Fase 2 (31 appartementen in Huis van Bewaring)

Alle appartementen in het voormalige Huis van Bewaring zijn verkocht. 

Huis van Bewaring

Fase 3 (Hofpoort en vrouwenvleugel)

In Fase 3 (Hofpoort en vrouwenvleugel) komen eengezinswoningen. Lees meer over de woningtypes. De verkoop is gestart! Klik hieronder voor meer informatie en om je in te schrijven!

Hofpoort/Vrouwenvleugel

Fase 4 (Kapel)

De Noordsingelgevangenis beschikte ook over een kapel, de eerste 'cellulaire' gevangeniskerk die in Nederland gebouwd werd. Dit betekent dat gedetineerden de kerkdiensten in afzonderlijke hokken bijwoonden. In de voormalige kapel worden 8 woningen gerealiseerd (fase 4). De  huidige verbinding met de zuidoostelijke cellenvleugel wordt verwijderd, waardoor de kapel vrij komt te liggen in de nieuwe stadstuin. Er komen 8 woningen in de kapel. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

Kapel

Fase 5 (Bewaarderswoning)

De bewaarderswoningen werden strategisch op de noord- en oosthoek van het terrein gezet. De voormalige cipierswoningen worden waarschijnlijk separaat verkocht (fase 5). Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over dit planonderdeel. 

Bewaarderswoningen

Houd me op de hoogte van andere plandelen

Ben je geïnteresseerd in andere plandelen van Tuin van Noord of algemene informatie, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Via de digitale nieuwsbrief blijven we je informeren over de toekomstige plannen.

Op de hoogte blijven

Financiƫle partners Tuin van Noord

RABOBANK ROTTERDAM HELPT JE VERDER.

Rabobank Rotterdam is nauw betrokken bij de stad Rotterdam. Nieuwbouwprojecten zoals het project Tuin van Noord aan de Noordsingel betekenen veel voor een stad als Rotterdam. Vernieuwing vergroot immers de woonaantrekkelijkheid van de stad. Rabobank Rotterdam staat voor ‘Samen de stad sterker maken’ en vanuit deze missie zijn wij trots om betrokken te zijn bij de verkoop van de woningen aan de Noordsingel, in de vorm van financieel advies.

Jouw adviseurs voor Tuin van Noord

Onze adviseurs Marliecke Paans, Daniela Bernardi en Rianne Kragt zijn ervaren adviseurs en in het bijzonder als het gaat om financieel advies van nieuwbouw.

Zij zetten samen met jou de mogelijkheden op een rij, je hypotheek is immers net zo persoonlijk als je huis. Ze staan je graag te woord met alle woonvragen. Bel (010) 400 33 33 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Rabobank Hypotheekdossier

Wil je alvast online een hypotheekberekening maken? Dat kan via het Rabobank Hypotheekdossier. Je berekent in 30 minuten hoeveel je kunt lenen. Zo leg je eenvoudig de basis voor je nieuwe hypotheek. Deel het dossier met je adviseur en ga samen verder waar je gebleven bent. Maak je hypotheekdossier aan op rabobank.nl/hypotheekdossier

 

  

DE PERSOONLIJKE AANPAK VAN VAES & VAN DER LEEDEN

Vaes & Van der Leeden is een jonge organisatie die zich kenmerkt door onafhankelijk advies met een persoonlijke begeleiding op een hoog serviceniveau. Eigenaar Chris Vaes heeft een heldere kijk op financiën. Nadat hij meerdere jaren voor verschillende intermediairs heeft gewerkt, besloot Chris dat het ook anders kan. 'Op de Chris manier': persoonlijk en gedreven: "Ik help je, zoals ik ook zelf graag word geholpen. Geen afspraken met financiële aanbieders, geen provisieprikkels en geen genoegen nemen met half werk. Een band opbouwen met jou of jullie als klant, voor een financieel en objectief plan dat écht werkt. Meer financiële zekerheid, minder zorgen en meer rendement."

Zijn aanpak is erop gericht om je te ontzorgen, met slimme oplossingen, passend bij de woning van jouw keuze. Door zijn ervaring weet hij wat mensen écht belangrijk vinden: onafhankelijkheid, eerlijkheid en een persoonlijke begeleiding. Het zijn deze eigenschappen die kenmerkend zijn voor Vaes & Van der Leeden. 

Dowload hier de financiële haalbaarheidstoets van Vaes & Van der Leeden