Hoe kom ik in aanmerking voor een woning in fase 1?

De inschrijving voor de woningen in fase 1 (voormalige cellenvleugels) is helaas gesloten. De woningen worden in week 18 toegewezen. Mocht blijken dat er na toewijzing nog enkele woningen beschikbaar zijn waar jouw voorkeur naar uit gaat, neemt de makelaar contact met je op. Je kunt je dus nog wel inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Schrijf je ook in voor de algemene nieuwsbrief van Tuin van Noord en blijf zo op de hoogte van de andere plandelen.

Bewijs van financiering
Voor deze (nieuwe) inschrijving moest je wel al wat voorwerk doen voor wat betreft de maximale leencapaciteit. Heb je dat nog niet gedaan, dan kunnen onze financieringspartners Rabobank en Vaes Finance je helpen. 

Zij stellen een zogenoemd financieringsakkoord voor je op. Deze financieringspartners vragen hierbij ook om een werkgeversverklaring.

Wij willen hierbij benadrukken dat het financieringsakkoord essentieel is bij de inschrijving op een woning van Tuin van Noord. Op deze manier toetsen wij of jouw voorkeur ook financieel haalbaar is. Inschrijvingen zonder financieringsakkoord worden niet in behandeling genomen. 

Uiteraard is een financieringsakkoord van jouw eigen financieel adviseur ook mogelijk.  

NB Het financieringsakkoord behoeft geen hypotheekofferte te zijn.

Houd me op de hoogte van andere plandelen

Ben je geïnteresseerd in andere plandelen van Tuin van Noord of algemene informatie, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Via de digitale nieuwsbrief blijven we je informeren over de toekomstige plannen zoals fase 2 en fase 3. 

Fase 2 bestaat uit 31 appartementen in een nieuwbouwcomplex op de plek van het voormalige Huis van Bewaring.

Fase 3 (Hofpoort en vrouwenvleugel) is nog in ontwikkeling. Meer over dit planonderdeel volgt zo snel mogelijk.

Op de hoogte blijven

Toewijzingsprocedure

De inschrijvng is per 23 april 2017 om 18.00 uur. gesloten Alle inschrijvingen die later worden ontvangen komen op een reservelijst. Voor deze inschrijving heb je een financiersakkoord/haalbaarheidstoets nodig. Inschrijvingen zonder financieringsakkoord worden niet in behandeling genomen.

Als je je hebt ingeschreven met haalbaarheidstoets voor 23 april 2017 om 18.00 uur ben je inmiddels uitgenodigd voor een kijkdag in het voormalige gevangeniscomplex. 

Na de kijkdag worden alle inschrijvingen beoordeeld. Vervolgens vindt vanaf week 18 de toewijzing van de woningen plaats. Vanaf week 19 krijg je bericht of je wel of niet een woning toegewezen hebt gekregen en vinden de verkoopgesprekken met de makelaar plaats. 

Mocht je in eerste instantie niet in aanmerking komen voor een woning, kom je op een reservelijst. 

Mocht je je eerder hebben ingeschreven of interesse hebben getoond, dan heeft dit geen invloed op de toewijzing. 

Financiƫle partners

RABOBANK ROTTERDAM HELPT JE VERDER.

Rabobank Rotterdam is nauw betrokken bij de stad Rotterdam. Nieuwbouwprojecten zoals het project Tuin van Noord aan de Noordsingel betekenen veel voor een stad als Rotterdam. Vernieuwing vergroot immers de woonaantrekkelijkheid van de stad. Rabobank Rotterdam staat voor ‘Samen de stad sterker maken’ en vanuit deze missie zijn wij trots om betrokken te zijn bij de verkoop van de woningen aan de Noordsingel, in de vorm van financieel advies.

Jouw adviseurs voor Tuin van Noord

Onze adviseurs Marliecke Paans, Daniela Bernardi en Rianne Kragt zijn ervaren adviseurs en in het bijzonder als het gaat om financieel advies van nieuwbouw.

Zij zetten samen met jou de mogelijkheden op een rij, je hypotheek is immers net zo persoonlijk als je huis. Ze staan je graag te woord met alle woonvragen. Bel (010) 400 33 33 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Rabobank Hypotheekdossier

Wil je alvast online een hypotheekberekening maken? Dat kan via het Rabobank Hypotheekdossier. Je berekent in 30 minuten hoeveel je kunt lenen. Zo leg je eenvoudig de basis voor je nieuwe hypotheek. Deel het dossier met je adviseur en ga samen verder waar je gebleven bent. Maak je hypotheekdossier aan op rabobank.nl/hypotheekdossier

 

  

DE PERSOONLIJKE AANPAK VAN VAES FINANCE

Vaes Finance is een jonge organisatie die zich kenmerkt door onafhankelijk advies met een persoonlijke begeleiding op een hoog serviceniveau. Eigenaar Chris Vaes heeft een heldere kijk op financiën. Nadat hij meerdere jaren voor verschillende intermediairs heeft gewerkt, besloot Chris dat het ook anders kan. 'Op de Chris manier': persoonlijk en gedreven: "Ik help je, zoals ik ook zelf graag word geholpen. Geen afspraken met financiële aanbieders, geen provisieprikkels en geen genoegen nemen met half werk. Een band opbouwen met jou of jullie als klant, voor een financieel en objectief plan dat écht werkt. Meer financiële zekerheid, minder zorgen en meer rendement."

Zijn aanpak is erop gericht om je te ontzorgen, met slimme oplossingen, passend bij de woning van jouw keuze. Door zijn ervaring weet hij wat mensen écht belangrijk vinden: onafhankelijkheid, eerlijkheid en een persoonlijke begeleiding. Het zijn deze eigenschappen die kenmerkend zijn voor Vaes Finance.

Download hier de financiële haalbaarheidstoets van Vaes Finance

 

Inschrijfformulier woningen fase 1 (bouwnummer)

Inschrijfformulier liever in apart venster openen?

Liever het inschrijfformulier in een apart venster openen? Klik hier